Mobiliteit / Chauffeursdiensten

Mobiliteit- / Chauffeursdiensten

Bent u op zoek naar een directiechauffeur voor uw chauffeursdiensten? Eagle Dienstverlening helpt u graag! Onze professionele chauffeurs brengen u overal naar toe. U kunt zich met andere zaken bezighouden, terwijl u veilig en snel naar uw plaats van bestemming wordt gebracht. Voor uitgebreide informatie bezoek onze website: www.directievervoer.biz.

Eagle zorgt ervoor dat het inhuren van een privéchauffeur geen lastige afweging meer is, maar een duidelijke keuze tussen het maken van winst en het verliezen van tijd.

De chauffeurs hebben interseco directiechauffeursopleiding CCV-D1 en CCV-D2 met succes gevolgd. Het Interseco CCV-D1 certificaat is een must voor elke professionele chauffeur. Het CCV-D2 is een vervolg op CCV-D1.

Eén chauffeur voor uw eigen auto?
privechauffeur

Voor uitgebreide informatie bezoek onze website: www.directievervoer.biz.

Voorbeeld: U moet naar een afspraak, maar u wilt nog enkele documenten doornemen en een aantal gesprekken voeren. Onderweg staat u in de file en bij aankomst is de parkeerplaats vol. Kostbare tijd gaat verloren terwijl uw relaties op u rekenen.

Oplossing: Eagle Chauffeursdiensten is uw partner in mobiliteit. Dankzij de inzet van onze chauffeursdiensten kunt u ongestoord en comfortabel doorwerken op weg naar uw afspraak. Bij aankomst stapt u voor de deur uit, waarna de chauffeur uw auto parkeert. De achterbank van uw auto is een verlengstuk van uw kantoor: reistijd wordt werktijd.

De chauffeurs van Eagle Chauffeursdiensten doen meer dan alleen veilig sturen. Ze zijn dienstbaar, denken met u mee en werken op de achtergrond. Onze ervaren chauffeurs komen uit alle regio’s van Nederland en zijn dus snel en efficiënt inzetbaar.

Interesse in onze aanpak? Boek hier een contact verzoek.
Of u kunt hier meer lezen over interessante onderwerpen zo als: Verkeersmobiliteit & Verkeersregelaars